Haku

Tietoa MetCatista

MetCat Finna on Metropolian kirjaston verkkopalvelu, jossa voit hakea tietoa 3amk-kirjastojen (Metropolia, Haaga-Helia, Laurea) painetuista aineistoista: Lisäksi löydät MetCat Finnasta linkkejä sekä Metropolian käytössä oleviin lisensoituihin elektronisiin aineistoihin että valikoituihin vapaan verkon aineistoihin. Metropolian verkkoaineistoihin pääseminen edellyttää kirjautumisen Metropolian verkkotunnuksilla (haka login).

Kirjautumalla palveluun Metropolian verkkotunnuksilla ja yhdistämällä kirjastokortin tiedot kohdassa 'Oma tili' voit uusia lainoja ja varata kirjoja. Kirjautuneena voi myös tallentaa tiedonhakuja ja viedä teosten tietoja muihin verkkopalveluihin.

E-aineistojen käyttöön löydät apua LibGuides-oppaista.

MetCat Finna on kansallisen Finna-palvelun paikallinen näkymä. Kansallinen tarjoaa useiden suomalaisten kirjastojen, museoiden ja arkistoiden aineiston. Finna on rakennettu VuFindin ja muiden avoimen lähdekoodin ohjelmistojen pohjalta ja kehitetään Kansalliskirjastossa.

MetCat Finna -palvelua ylläpitää Metropolian kirjasto.

Finna on osa opetus- ja kulttuuriministeriön Kansallinen digitaalinen kirjasto -hanketta (KDK). Lisätietoa KDK-hankkeesta ja Finnasta on hankkeen verkkosivuilla osoitteessa
www.kdk.fi.